Mimosan Aito on keskustassa sijaitseva ravintola, jonka keittiö tarjoaa monipuolista lounasta osoitteessa: Keskikatu 7, Kouvola.
Mimosan Aito on todella suosittu lounaspaikka Kouvolassa, joka tarjoilee asiakkaille laadukasta lounasruokaa buffet-pöydästä. Täältä saa myös salaattipöytää.
Katso päivän lounaslista ja tule lounaalle! Tältä sivulta löydät koko viikon ruokalistat ja tarjoukset.
Arvostele Mimosan Aito! Kerro muille mitä pidit? Ruoka, ilmapiiri, asiakaspalvelu?
Kerro kokemuksestasi ja lähetä kuvat. Kaikki arvostelut ovat tärkeitä! Jaa kokemuksesi tuhansien käyttäjien kanssa!
Tämä sivu ei ole ravintolan virallinen sivu. Lue lisää.
Aukioloajat, ruokalistat tai hinnat ovat voineet muuttua. Kysy lisää suoraan ravintolasta.
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
13.5€
Lounasmenu
Lounaalla tarjoilemme kahta päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, joista toinen on aina vegaaninen vaihtoehto ja toinen liha-, kana-, tai kalavaihtoehto
Lounaaseen kuuluu runsas ja monipuolinen salaattibuffet, luomuleivät sekä kahvi ja tee
Valmistamme lounasruoat filosofiamme mukaan sesongin tuoreista raaka-aineista, freshillä otteella ja maussa säästelemättä
Lounaamme sai tunnustusta 2020, kun meidät äänestettiin Suomen parhaaksi lounaspaikaksi Edenredin järjestämässä kilpailussa, jossa asiakkaat saivat äänestää lempiravintolaansa Suomen laajuisesti
Tänä vuonna 2022 meidät valittiin Suomen 3. parhaaksi lounasravintolaksi
Lounas
Viikolle 22.5. - 28.5.
Maanantai
KOKO
BUFFET 13.50
Molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 12.70
Italialainen pasta Penne agli aromi & paistettua broileria (L), saatavilla (G)
Italialainen pastaa, jossa runsaasti tuoreita yrttejä, valkosipulia ja kauden kasviksia mascarponella aateloidussa tomaattikastikkeessa sekä paistettuja broilerin fileitä, parmesanjuustoa
VEGE 12.70
Sesongin vegepihvit, paahdettua valkosipuliperunaa & tuoreyrttimajoneesia (Veg, G)
Kauden kasviksia paistettuina maukkaiksi pihveiksi
Kaveriksi paahdettua valkosipuliperunaa sekä yrteillä ja sitruunalla maustettu majoneesidippi.
SALAATTIBUFFET 10.90
Runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Tiistai
Italialainen sitruunakana & parmesanmajoneesia (L, G)
Sitruunalla ja italian yrteillä marinoitua broileria, kevään kasviksia ja paahdettua perunaa, oliivia ja fetajuustoa, lisänä parmesanmajoneesia
Vihreä kevätrisotto (Veg, G)
Italialaiseen tapaan valmistettu täyteläinen ja viheriäinen risotto, jossa reilusti kevään vihreitä kasviksia, tuoretta pinaattia, valkoviiniä, valkosipulia ja basilikaa
Keskiviikko
Teriyaki-lihapullat & paistettuja sesongin kasviksia (M, G)
Paistettuja täyslihapullia sekä kauden kasviksia Aidon inkivääri-teriyakikastikkeessa, paahdettuja seesaminsiemeniä
Jasmiiniriisi (Veg, G)
Vegen sushikulho (Veg, G)
Sushikulho Aidon tapaan vegenä!
Pohjalla limellä, inkiväärillä ja chilillä maustettua riisiä ja päällä kerroksittain wasabilla marinoitua paistettua tofua, härkäpapuja sekä pikkelöityä porkkanaa ja punakaalia, nori-merilevää
Lime-inkivääri-soijadressing (Veg, G)
Torstai
Maissikuorrutettua yrttibroileria (L, G)
Tuoreilla yrteillä ja valkosipulilla marinoituja, maissilastuilla kuorrutettuja ja uunissa rapeaksi paistettuja broilerin fileitä
Kastikkeeksi kylmä kevätfraiche.
Parmesaaniperunat (L, G)
Paahdettua perunaa, parmesaania & persiljaa
Kevätfraiche (L, G)
Kevätsipulilla, tillillä ja sitruunalla maustettu raikas fraiche
Gnoccheja Cacio e Pepe (Veg), saatavilla (G)
"Cacio e pepe" eli juustoa ja pippuria
Perunasta valmistettuja gnoccheja, härkistä ja kukkakaalia paahdetulla mustapippurilla ja vegen tuorejuustolla aateloidussa kastikkeessa, rucolaa
Perjantai
Marokkolaisetköftet (L, G), katso lisukkeiden allergiatiedot alta
Tuoreella mintulla, jeeralla, valkosipulilla, sitruunalla ja chilillä maustettuja täysjauhelihaköftejä eli marokkolaisia lihapullia talon salaisella reseptillä.
Sitruuna-yrtticouscous (Veg), saatavilla glut.vaihtoehto
Feta-jogurttikastike (L, G), saatavilla (Veg)
Tuoreella mintulla, sitruunalla ja valkosipulilla maustettu raikas jogurttikastike fetajuustolla, lisukkeena molempiin ruokiin
Paahdettua pitaleipää (Veg), saatavilla (G), lisukkeena molempiin ruokiin
Paistettu libanonilainen riisi (Veg, G), sis. manteli
Aromaattisesti maustettua paistettua riisiä, belugalinssejä, paahdettuja manteleita, kauden kasviksia sekä granaattiomenan siemeniä ja tuoreita yrttejä
Fresh food kitchen klo 16-22 keittiö auki klo 21:30 saakka UUSI KEVÄTMENU!
Lauantai
Fresh food kitchen klo 13-22 keittiö auki klo 21:30 saakka UUSI KEVÄTMENU!
Annoksia listalta, maistelumenu, napolilaistyylisiä pizzoja, herkullisia jälkiruokia, viiniä, olutta ja muita virvokkeita.
Lounas 17.10.-22.10.
LIHA 11.3Kroatian kanaa (L, G)
Mureaksi haudutettua broileria, makeaa paprikaa ja sipulia täyteläisessä smetana-tomaattikastikkeessa ja kuutioitua maustekurkkua, nam!
Klassikkosettiä Aidon tyyliin!
Yrttiriisi (Veg, G)
Kuuluu molempiin lisukkeeksi
VEGE 10.90 (Veg, G)
Fetadippi (VL, G) saatavilla (Veg)
Raikas ja täyteläinen jogurttikastike fetajuustolla
BUFFET 12.50
LIHA 11.30
Klassinen chili con carne fresh versiona!
Aidon chili con carnessa on mausteista, makeansuolaista, paistettua naudan jauhelihaa lihakauppiaaltamme sekä paahdettua bataattia ja perunaa, valkosipuliöljyä, tuoreita yrttejä ja punaista chiliä
VEGE 10.90
Marokkolaiset papupihvit & couscous (Veg, G), lisuke saatavilla (G)
Marokkolaisittain aromaattisesti maustettuja paistettuja vegepihvejä kidneypavuista ja mustapavuista
Lisukkeena couscousta ja raikasta limellä maustettua kylmää kermaviilikastiketta.
Couscous (Veg), saatavilla (G)
Lime-kermaviilikastike (L, G), saa (Veg)
Raikas tuoreella limellä maustetta kylmä kastike, kuuluu molempiin ruokiin
SALAATTIBUFFET 9.90 (M, G), sis. kalakastike
Nämä vietnamilaisen katukeittiön klassikkolihapullat tarjoillaan riisinuudelien ja kasvisten kera, raikkaalla ja aromikkaalla vietnamilaisella makumaailmalla ryyditettynä
Valkosipulissa ja chilissä paistettua tofua ja kasviksia aasialaisittain, paahdettuja pähkinöitä (M), sis. päh ja pienen määrän vehnää, saatavilla ilman
Tuoreella inkiväärillä, mintulla ja chilillä maustettua paistettua riisiä, paahdettua puna-ahventa, limeä ja makeanrapsakkaa paahdettua maapähkinä-sipulimurua
Tofua talon tapaan punaisessa curryssa (Veg, G)
Garam masalalla maustettua paistettua tofua ja kauden kasviksia talon red curry kastikkeessa, jossa sitruunaruohoa, kaffirlimeä sekä punaista chiliä, tuoretta korianteria
Pollo Limonello (L), saatavana myös (G)
Italian classic!
Paistettua broileria ja pastaa tuoreella sitruunalla ja yrteillä maustetussa täyteläisessä valkoviinikastikkeessa, rucolaa ja pecorinoa
Kauden kasviksia ja juureksia paistettuina maukkaiksi pihveiksi
* * * * *
13.5€
Lounas buffet
13.5€
Lounasmenu
Lounaalla tarjoilemme kahta päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, joista toinen on aina vegaaninen vaihtoehto ja toinen liha-, kana-, tai kalavaihtoehto
Lounaaseen kuuluu runsas ja monipuolinen salaattibuffet, luomuleivät sekä kahvi ja tee
Valmistamme lounasruoat filosofiamme mukaan sesongin tuoreista raaka-aineista, freshillä otteella ja maussa säästelemättä
Lounaamme sai tunnustusta 2020, kun meidät äänestettiin Suomen parhaaksi lounaspaikaksi Edenredin järjestämässä kilpailussa, jossa asiakkaat saivat äänestää lempiravintolaansa Suomen laajuisesti
Tänä vuonna 2022 meidät valittiin Suomen 3. parhaaksi lounasravintolaksi
Lounas
Viikolle 22.5. - 28.5.
Maanantai
KOKO
BUFFET 13.50
Molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 12.70
Italialainen pasta Penne agli aromi & paistettua broileria (L), saatavilla (G)
Italialainen pastaa, jossa runsaasti tuoreita yrttejä, valkosipulia ja kauden kasviksia mascarponella aateloidussa tomaattikastikkeessa sekä paistettuja broilerin fileitä, parmesanjuustoa
VEGE 12.70
Sesongin vegepihvit, paahdettua valkosipuliperunaa & tuoreyrttimajoneesia (Veg, G)
Kauden kasviksia paistettuina maukkaiksi pihveiksi
Kaveriksi paahdettua valkosipuliperunaa sekä yrteillä ja sitruunalla maustettu majoneesidippi.
SALAATTIBUFFET 10.90
Runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Tiistai
Italialainen sitruunakana & parmesanmajoneesia (L, G)
Sitruunalla ja italian yrteillä marinoitua broileria, kevään kasviksia ja paahdettua perunaa, oliivia ja fetajuustoa, lisänä parmesanmajoneesia
Vihreä kevätrisotto (Veg, G)
Italialaiseen tapaan valmistettu täyteläinen ja viheriäinen risotto, jossa reilusti kevään vihreitä kasviksia, tuoretta pinaattia, valkoviiniä, valkosipulia ja basilikaa
Keskiviikko
Teriyaki-lihapullat & paistettuja sesongin kasviksia (M, G)
Paistettuja täyslihapullia sekä kauden kasviksia Aidon inkivääri-teriyakikastikkeessa, paahdettuja seesaminsiemeniä
Jasmiiniriisi (Veg, G)
Vegen sushikulho (Veg, G)
Sushikulho Aidon tapaan vegenä!
Pohjalla limellä, inkiväärillä ja chilillä maustettua riisiä ja päällä kerroksittain wasabilla marinoitua paistettua tofua, härkäpapuja sekä pikkelöityä porkkanaa ja punakaalia, nori-merilevää
Lime-inkivääri-soijadressing (Veg, G)
Torstai
Maissikuorrutettua yrttibroileria (L, G)
Tuoreilla yrteillä ja valkosipulilla marinoituja, maissilastuilla kuorrutettuja ja uunissa rapeaksi paistettuja broilerin fileitä
Kastikkeeksi kylmä kevätfraiche.
Parmesaaniperunat (L, G)
Paahdettua perunaa, parmesaania & persiljaa
Kevätfraiche (L, G)
Kevätsipulilla, tillillä ja sitruunalla maustettu raikas fraiche
Gnoccheja Cacio e Pepe (Veg), saatavilla (G)
"Cacio e pepe" eli juustoa ja pippuria
Perunasta valmistettuja gnoccheja, härkistä ja kukkakaalia paahdetulla mustapippurilla ja vegen tuorejuustolla aateloidussa kastikkeessa, rucolaa
Perjantai
Marokkolaisetköftet (L, G), katso lisukkeiden allergiatiedot alta
Tuoreella mintulla, jeeralla, valkosipulilla, sitruunalla ja chilillä maustettuja täysjauhelihaköftejä eli marokkolaisia lihapullia talon salaisella reseptillä.
Sitruuna-yrtticouscous (Veg), saatavilla glut.vaihtoehto
Feta-jogurttikastike (L, G), saatavilla (Veg)
Tuoreella mintulla, sitruunalla ja valkosipulilla maustettu raikas jogurttikastike fetajuustolla, lisukkeena molempiin ruokiin
Paahdettua pitaleipää (Veg), saatavilla (G), lisukkeena molempiin ruokiin
Paistettu libanonilainen riisi (Veg, G), sis. manteli
Aromaattisesti maustettua paistettua riisiä, belugalinssejä, paahdettuja manteleita, kauden kasviksia sekä granaattiomenan siemeniä ja tuoreita yrttejä
Fresh food kitchen klo 16-22 keittiö auki klo 21:30 saakka UUSI KEVÄTMENU!
Lauantai
Fresh food kitchen klo 13-22 keittiö auki klo 21:30 saakka UUSI KEVÄTMENU!
Annoksia listalta, maistelumenu, napolilaistyylisiä pizzoja, herkullisia jälkiruokia, viiniä, olutta ja muita virvokkeita.
Lounas 17.10.-22.10.
LIHA 11.3Kroatian kanaa (L, G)
Mureaksi haudutettua broileria, makeaa paprikaa ja sipulia täyteläisessä smetana-tomaattikastikkeessa ja kuutioitua maustekurkkua, nam!
Klassikkosettiä Aidon tyyliin!
Yrttiriisi (Veg, G)
Kuuluu molempiin lisukkeeksi
VEGE 10.90 (Veg, G)
Fetadippi (VL, G) saatavilla (Veg)
Raikas ja täyteläinen jogurttikastike fetajuustolla
BUFFET 12.50
LIHA 11.30
Klassinen chili con carne fresh versiona!
Aidon chili con carnessa on mausteista, makeansuolaista, paistettua naudan jauhelihaa lihakauppiaaltamme sekä paahdettua bataattia ja perunaa, valkosipuliöljyä, tuoreita yrttejä ja punaista chiliä
VEGE 10.90
Marokkolaiset papupihvit & couscous (Veg, G), lisuke saatavilla (G)
Marokkolaisittain aromaattisesti maustettuja paistettuja vegepihvejä kidneypavuista ja mustapavuista
Lisukkeena couscousta ja raikasta limellä maustettua kylmää kermaviilikastiketta.
Couscous (Veg), saatavilla (G)
Lime-kermaviilikastike (L, G), saa (Veg)
Raikas tuoreella limellä maustetta kylmä kastike, kuuluu molempiin ruokiin
SALAATTIBUFFET 9.90 (M, G), sis. kalakastike
Nämä vietnamilaisen katukeittiön klassikkolihapullat tarjoillaan riisinuudelien ja kasvisten kera, raikkaalla ja aromikkaalla vietnamilaisella makumaailmalla ryyditettynä
Valkosipulissa ja chilissä paistettua tofua ja kasviksia aasialaisittain, paahdettuja pähkinöitä (M), sis. päh ja pienen määrän vehnää, saatavilla ilman
Tuoreella inkiväärillä, mintulla ja chilillä maustettua paistettua riisiä, paahdettua puna-ahventa, limeä ja makeanrapsakkaa paahdettua maapähkinä-sipulimurua
Tofua talon tapaan punaisessa curryssa (Veg, G)
Garam masalalla maustettua paistettua tofua ja kauden kasviksia talon red curry kastikkeessa, jossa sitruunaruohoa, kaffirlimeä sekä punaista chiliä, tuoretta korianteria
Pollo Limonello (L), saatavana myös (G)
Italian classic!
Paistettua broileria ja pastaa tuoreella sitruunalla ja yrteillä maustetussa täyteläisessä valkoviinikastikkeessa, rucolaa ja pecorinoa
Kauden kasviksia ja juureksia paistettuina maukkaiksi pihveiksi
* * * * *
13.5€
Lounas buffet
13.5€
Lounasmenu
Lounaalla tarjoilemme kahta päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, joista toinen on aina vegaaninen vaihtoehto ja toinen liha-, kana-, tai kalavaihtoehto
Lounaaseen kuuluu runsas ja monipuolinen salaattibuffet, luomuleivät sekä kahvi ja tee
Valmistamme lounasruoat filosofiamme mukaan sesongin tuoreista raaka-aineista, freshillä otteella ja maussa säästelemättä
Lounaamme sai tunnustusta 2020, kun meidät äänestettiin Suomen parhaaksi lounaspaikaksi Edenredin järjestämässä kilpailussa, jossa asiakkaat saivat äänestää lempiravintolaansa Suomen laajuisesti
Tänä vuonna 2022 meidät valittiin Suomen 3. parhaaksi lounasravintolaksi
Lounas
Viikolle 22.5. - 28.5.
Maanantai
KOKO
BUFFET 13.50
Molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 12.70
Italialainen pasta Penne agli aromi & paistettua broileria (L), saatavilla (G)
Italialainen pastaa, jossa runsaasti tuoreita yrttejä, valkosipulia ja kauden kasviksia mascarponella aateloidussa tomaattikastikkeessa sekä paistettuja broilerin fileitä, parmesanjuustoa
VEGE 12.70
Sesongin vegepihvit, paahdettua valkosipuliperunaa & tuoreyrttimajoneesia (Veg, G)
Kauden kasviksia paistettuina maukkaiksi pihveiksi
Kaveriksi paahdettua valkosipuliperunaa sekä yrteillä ja sitruunalla maustettu majoneesidippi.
SALAATTIBUFFET 10.90
Runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Tiistai
Italialainen sitruunakana & parmesanmajoneesia (L, G)
Sitruunalla ja italian yrteillä marinoitua broileria, kevään kasviksia ja paahdettua perunaa, oliivia ja fetajuustoa, lisänä parmesanmajoneesia
Vihreä kevätrisotto (Veg, G)
Italialaiseen tapaan valmistettu täyteläinen ja viheriäinen risotto, jossa reilusti kevään vihreitä kasviksia, tuoretta pinaattia, valkoviiniä, valkosipulia ja basilikaa
Keskiviikko
Teriyaki-lihapullat & paistettuja sesongin kasviksia (M, G)
Paistettuja täyslihapullia sekä kauden kasviksia Aidon inkivääri-teriyakikastikkeessa, paahdettuja seesaminsiemeniä
Jasmiiniriisi (Veg, G)
Vegen sushikulho (Veg, G)
Sushikulho Aidon tapaan vegenä!
Pohjalla limellä, inkiväärillä ja chilillä maustettua riisiä ja päällä kerroksittain wasabilla marinoitua paistettua tofua, härkäpapuja sekä pikkelöityä porkkanaa ja punakaalia, nori-merilevää
Lime-inkivääri-soijadressing (Veg, G)
Torstai
Maissikuorrutettua yrttibroileria (L, G)
Tuoreilla yrteillä ja valkosipulilla marinoituja, maissilastuilla kuorrutettuja ja uunissa rapeaksi paistettuja broilerin fileitä
Kastikkeeksi kylmä kevätfraiche.
Parmesaaniperunat (L, G)
Paahdettua perunaa, parmesaania & persiljaa
Kevätfraiche (L, G)
Kevätsipulilla, tillillä ja sitruunalla maustettu raikas fraiche
Gnoccheja Cacio e Pepe (Veg), saatavilla (G)
"Cacio e pepe" eli juustoa ja pippuria
Perunasta valmistettuja gnoccheja, härkistä ja kukkakaalia paahdetulla mustapippurilla ja vegen tuorejuustolla aateloidussa kastikkeessa, rucolaa
Perjantai
Marokkolaisetköftet (L, G), katso lisukkeiden allergiatiedot alta
Tuoreella mintulla, jeeralla, valkosipulilla, sitruunalla ja chilillä maustettuja täysjauhelihaköftejä eli marokkolaisia lihapullia talon salaisella reseptillä.
Sitruuna-yrtticouscous (Veg), saatavilla glut.vaihtoehto
Feta-jogurttikastike (L, G), saatavilla (Veg)
Tuoreella mintulla, sitruunalla ja valkosipulilla maustettu raikas jogurttikastike fetajuustolla, lisukkeena molempiin ruokiin
Paahdettua pitaleipää (Veg), saatavilla (G), lisukkeena molempiin ruokiin
Paistettu libanonilainen riisi (Veg, G), sis. manteli
Aromaattisesti maustettua paistettua riisiä, belugalinssejä, paahdettuja manteleita, kauden kasviksia sekä granaattiomenan siemeniä ja tuoreita yrttejä
Fresh food kitchen klo 16-22 keittiö auki klo 21:30 saakka UUSI KEVÄTMENU!
Lauantai
Fresh food kitchen klo 13-22 keittiö auki klo 21:30 saakka UUSI KEVÄTMENU!
Annoksia listalta, maistelumenu, napolilaistyylisiä pizzoja, herkullisia jälkiruokia, viiniä, olutta ja muita virvokkeita.
Lounas 17.10.-22.10.
LIHA 11.3Kroatian kanaa (L, G)
Mureaksi haudutettua broileria, makeaa paprikaa ja sipulia täyteläisessä smetana-tomaattikastikkeessa ja kuutioitua maustekurkkua, nam!
Klassikkosettiä Aidon tyyliin!
Yrttiriisi (Veg, G)
Kuuluu molempiin lisukkeeksi
VEGE 10.90 (Veg, G)
Fetadippi (VL, G) saatavilla (Veg)
Raikas ja täyteläinen jogurttikastike fetajuustolla
BUFFET 12.50
LIHA 11.30
Klassinen chili con carne fresh versiona!
Aidon chili con carnessa on mausteista, makeansuolaista, paistettua naudan jauhelihaa lihakauppiaaltamme sekä paahdettua bataattia ja perunaa, valkosipuliöljyä, tuoreita yrttejä ja punaista chiliä
VEGE 10.90
Marokkolaiset papupihvit & couscous (Veg, G), lisuke saatavilla (G)
Marokkolaisittain aromaattisesti maustettuja paistettuja vegepihvejä kidneypavuista ja mustapavuista
Lisukkeena couscousta ja raikasta limellä maustettua kylmää kermaviilikastiketta.
Couscous (Veg), saatavilla (G)
Lime-kermaviilikastike (L, G), saa (Veg)
Raikas tuoreella limellä maustetta kylmä kastike, kuuluu molempiin ruokiin
SALAATTIBUFFET 9.90 (M, G), sis. kalakastike
Nämä vietnamilaisen katukeittiön klassikkolihapullat tarjoillaan riisinuudelien ja kasvisten kera, raikkaalla ja aromikkaalla vietnamilaisella makumaailmalla ryyditettynä
Valkosipulissa ja chilissä paistettua tofua ja kasviksia aasialaisittain, paahdettuja pähkinöitä (M), sis. päh ja pienen määrän vehnää, saatavilla ilman
Tuoreella inkiväärillä, mintulla ja chilillä maustettua paistettua riisiä, paahdettua puna-ahventa, limeä ja makeanrapsakkaa paahdettua maapähkinä-sipulimurua
Tofua talon tapaan punaisessa curryssa (Veg, G)
Garam masalalla maustettua paistettua tofua ja kauden kasviksia talon red curry kastikkeessa, jossa sitruunaruohoa, kaffirlimeä sekä punaista chiliä, tuoretta korianteria
Pollo Limonello (L), saatavana myös (G)
Italian classic!
Paistettua broileria ja pastaa tuoreella sitruunalla ja yrteillä maustetussa täyteläisessä valkoviinikastikkeessa, rucolaa ja pecorinoa
Kauden kasviksia ja juureksia paistettuina maukkaiksi pihveiksi
* * * * *
13.5€
Lounas buffet
13.5€
Lounasmenu
Lounaalla tarjoilemme kahta päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, joista toinen on aina vegaaninen vaihtoehto ja toinen liha-, kana-, tai kalavaihtoehto
Lounaaseen kuuluu runsas ja monipuolinen salaattibuffet, luomuleivät sekä kahvi ja tee
Valmistamme lounasruoat filosofiamme mukaan sesongin tuoreista raaka-aineista, freshillä otteella ja maussa säästelemättä
Lounaamme sai tunnustusta 2020, kun meidät äänestettiin Suomen parhaaksi lounaspaikaksi Edenredin järjestämässä kilpailussa, jossa asiakkaat saivat äänestää lempiravintolaansa Suomen laajuisesti
Tänä vuonna 2022 meidät valittiin Suomen 3. parhaaksi lounasravintolaksi
Lounas
Viikolle 22.5. - 28.5.
Maanantai
KOKO
BUFFET 13.50
Molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 12.70
Italialainen pasta Penne agli aromi & paistettua broileria (L), saatavilla (G)
Italialainen pastaa, jossa runsaasti tuoreita yrttejä, valkosipulia ja kauden kasviksia mascarponella aateloidussa tomaattikastikkeessa sekä paistettuja broilerin fileitä, parmesanjuustoa
VEGE 12.70
Sesongin vegepihvit, paahdettua valkosipuliperunaa & tuoreyrttimajoneesia (Veg, G)
Kauden kasviksia paistettuina maukkaiksi pihveiksi
Kaveriksi paahdettua valkosipuliperunaa sekä yrteillä ja sitruunalla maustettu majoneesidippi.
SALAATTIBUFFET 10.90
Runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Tiistai
Italialainen sitruunakana & parmesanmajoneesia (L, G)
Sitruunalla ja italian yrteillä marinoitua broileria, kevään kasviksia ja paahdettua perunaa, oliivia ja fetajuustoa, lisänä parmesanmajoneesia
Vihreä kevätrisotto (Veg, G)
Italialaiseen tapaan valmistettu täyteläinen ja viheriäinen risotto, jossa reilusti kevään vihreitä kasviksia, tuoretta pinaattia, valkoviiniä, valkosipulia ja basilikaa
Keskiviikko
Teriyaki-lihapullat & paistettuja sesongin kasviksia (M, G)
Paistettuja täyslihapullia sekä kauden kasviksia Aidon inkivääri-teriyakikastikkeessa, paahdettuja seesaminsiemeniä
Jasmiiniriisi (Veg, G)
Vegen sushikulho (Veg, G)
Sushikulho Aidon tapaan vegenä!
Pohjalla limellä, inkiväärillä ja chilillä maustettua riisiä ja päällä kerroksittain wasabilla marinoitua paistettua tofua, härkäpapuja sekä pikkelöityä porkkanaa ja punakaalia, nori-merilevää
Lime-inkivääri-soijadressing (Veg, G)
Torstai
Maissikuorrutettua yrttibroileria (L, G)
Tuoreilla yrteillä ja valkosipulilla marinoituja, maissilastuilla kuorrutettuja ja uunissa rapeaksi paistettuja broilerin fileitä
Kastikkeeksi kylmä kevätfraiche.
Parmesaaniperunat (L, G)
Paahdettua perunaa, parmesaania & persiljaa
Kevätfraiche (L, G)
Kevätsipulilla, tillillä ja sitruunalla maustettu raikas fraiche
Gnoccheja Cacio e Pepe (Veg), saatavilla (G)
"Cacio e pepe" eli juustoa ja pippuria
Perunasta valmistettuja gnoccheja, härkistä ja kukkakaalia paahdetulla mustapippurilla ja vegen tuorejuustolla aateloidussa kastikkeessa, rucolaa
Perjantai
Marokkolaisetköftet (L, G), katso lisukkeiden allergiatiedot alta
Tuoreella mintulla, jeeralla, valkosipulilla, sitruunalla ja chilillä maustettuja täysjauhelihaköftejä eli marokkolaisia lihapullia talon salaisella reseptillä.
Sitruuna-yrtticouscous (Veg), saatavilla glut.vaihtoehto
Feta-jogurttikastike (L, G), saatavilla (Veg)
Tuoreella mintulla, sitruunalla ja valkosipulilla maustettu raikas jogurttikastike fetajuustolla, lisukkeena molempiin ruokiin
Paahdettua pitaleipää (Veg), saatavilla (G), lisukkeena molempiin ruokiin
Paistettu libanonilainen riisi (Veg, G), sis. manteli
Aromaattisesti maustettua paistettua riisiä, belugalinssejä, paahdettuja manteleita, kauden kasviksia sekä granaattiomenan siemeniä ja tuoreita yrttejä
Fresh food kitchen klo 16-22 keittiö auki klo 21:30 saakka UUSI KEVÄTMENU!
Lauantai
Fresh food kitchen klo 13-22 keittiö auki klo 21:30 saakka UUSI KEVÄTMENU!
Annoksia listalta, maistelumenu, napolilaistyylisiä pizzoja, herkullisia jälkiruokia, viiniä, olutta ja muita virvokkeita.
Lounas 17.10.-22.10.
LIHA 11.3Kroatian kanaa (L, G)
Mureaksi haudutettua broileria, makeaa paprikaa ja sipulia täyteläisessä smetana-tomaattikastikkeessa ja kuutioitua maustekurkkua, nam!
Klassikkosettiä Aidon tyyliin!
Yrttiriisi (Veg, G)
Kuuluu molempiin lisukkeeksi
VEGE 10.90 (Veg, G)
Fetadippi (VL, G) saatavilla (Veg)
Raikas ja täyteläinen jogurttikastike fetajuustolla
BUFFET 12.50
LIHA 11.30
Klassinen chili con carne fresh versiona!
Aidon chili con carnessa on mausteista, makeansuolaista, paistettua naudan jauhelihaa lihakauppiaaltamme sekä paahdettua bataattia ja perunaa, valkosipuliöljyä, tuoreita yrttejä ja punaista chiliä
VEGE 10.90
Marokkolaiset papupihvit & couscous (Veg, G), lisuke saatavilla (G)
Marokkolaisittain aromaattisesti maustettuja paistettuja vegepihvejä kidneypavuista ja mustapavuista
Lisukkeena couscousta ja raikasta limellä maustettua kylmää kermaviilikastiketta.
Couscous (Veg), saatavilla (G)
Lime-kermaviilikastike (L, G), saa (Veg)
Raikas tuoreella limellä maustetta kylmä kastike, kuuluu molempiin ruokiin
SALAATTIBUFFET 9.90 (M, G), sis. kalakastike
Nämä vietnamilaisen katukeittiön klassikkolihapullat tarjoillaan riisinuudelien ja kasvisten kera, raikkaalla ja aromikkaalla vietnamilaisella makumaailmalla ryyditettynä
Valkosipulissa ja chilissä paistettua tofua ja kasviksia aasialaisittain, paahdettuja pähkinöitä (M), sis. päh ja pienen määrän vehnää, saatavilla ilman
Tuoreella inkiväärillä, mintulla ja chilillä maustettua paistettua riisiä, paahdettua puna-ahventa, limeä ja makeanrapsakkaa paahdettua maapähkinä-sipulimurua
Tofua talon tapaan punaisessa curryssa (Veg, G)
Garam masalalla maustettua paistettua tofua ja kauden kasviksia talon red curry kastikkeessa, jossa sitruunaruohoa, kaffirlimeä sekä punaista chiliä, tuoretta korianteria
Pollo Limonello (L), saatavana myös (G)
Italian classic!
Paistettua broileria ja pastaa tuoreella sitruunalla ja yrteillä maustetussa täyteläisessä valkoviinikastikkeessa, rucolaa ja pecorinoa
Kauden kasviksia ja juureksia paistettuina maukkaiksi pihveiksi
* * * * *
13.5€
Lounas buffet
13.5€
Lounasmenu
Lounaalla tarjoilemme kahta päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, joista toinen on aina vegaaninen vaihtoehto ja toinen liha-, kana-, tai kalavaihtoehto
Lounaaseen kuuluu runsas ja monipuolinen salaattibuffet, luomuleivät sekä kahvi ja tee
Valmistamme lounasruoat filosofiamme mukaan sesongin tuoreista raaka-aineista, freshillä otteella ja maussa säästelemättä
Lounaamme sai tunnustusta 2020, kun meidät äänestettiin Suomen parhaaksi lounaspaikaksi Edenredin järjestämässä kilpailussa, jossa asiakkaat saivat äänestää lempiravintolaansa Suomen laajuisesti
Tänä vuonna 2022 meidät valittiin Suomen 3. parhaaksi lounasravintolaksi
Lounas
Viikolle 22.5. - 28.5.
Maanantai
KOKO
BUFFET 13.50
Molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 12.70
Italialainen pasta Penne agli aromi & paistettua broileria (L), saatavilla (G)
Italialainen pastaa, jossa runsaasti tuoreita yrttejä, valkosipulia ja kauden kasviksia mascarponella aateloidussa tomaattikastikkeessa sekä paistettuja broilerin fileitä, parmesanjuustoa
VEGE 12.70
Sesongin vegepihvit, paahdettua valkosipuliperunaa & tuoreyrttimajoneesia (Veg, G)
Kauden kasviksia paistettuina maukkaiksi pihveiksi
Kaveriksi paahdettua valkosipuliperunaa sekä yrteillä ja sitruunalla maustettu majoneesidippi.
SALAATTIBUFFET 10.90
Runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Tiistai
Italialainen sitruunakana & parmesanmajoneesia (L, G)
Sitruunalla ja italian yrteillä marinoitua broileria, kevään kasviksia ja paahdettua perunaa, oliivia ja fetajuustoa, lisänä parmesanmajoneesia
Vihreä kevätrisotto (Veg, G)
Italialaiseen tapaan valmistettu täyteläinen ja viheriäinen risotto, jossa reilusti kevään vihreitä kasviksia, tuoretta pinaattia, valkoviiniä, valkosipulia ja basilikaa
Keskiviikko
Teriyaki-lihapullat & paistettuja sesongin kasviksia (M, G)
Paistettuja täyslihapullia sekä kauden kasviksia Aidon inkivääri-teriyakikastikkeessa, paahdettuja seesaminsiemeniä
Jasmiiniriisi (Veg, G)
Vegen sushikulho (Veg, G)
Sushikulho Aidon tapaan vegenä!
Pohjalla limellä, inkiväärillä ja chilillä maustettua riisiä ja päällä kerroksittain wasabilla marinoitua paistettua tofua, härkäpapuja sekä pikkelöityä porkkanaa ja punakaalia, nori-merilevää
Lime-inkivääri-soijadressing (Veg, G)
Torstai
Maissikuorrutettua yrttibroileria (L, G)
Tuoreilla yrteillä ja valkosipulilla marinoituja, maissilastuilla kuorrutettuja ja uunissa rapeaksi paistettuja broilerin fileitä
Kastikkeeksi kylmä kevätfraiche.
Parmesaaniperunat (L, G)
Paahdettua perunaa, parmesaania & persiljaa
Kevätfraiche (L, G)
Kevätsipulilla, tillillä ja sitruunalla maustettu raikas fraiche
Gnoccheja Cacio e Pepe (Veg), saatavilla (G)
"Cacio e pepe" eli juustoa ja pippuria
Perunasta valmistettuja gnoccheja, härkistä ja kukkakaalia paahdetulla mustapippurilla ja vegen tuorejuustolla aateloidussa kastikkeessa, rucolaa
Perjantai
Marokkolaisetköftet (L, G), katso lisukkeiden allergiatiedot alta
Tuoreella mintulla, jeeralla, valkosipulilla, sitruunalla ja chilillä maustettuja täysjauhelihaköftejä eli marokkolaisia lihapullia talon salaisella reseptillä.
Sitruuna-yrtticouscous (Veg), saatavilla glut.vaihtoehto
Feta-jogurttikastike (L, G), saatavilla (Veg)
Tuoreella mintulla, sitruunalla ja valkosipulilla maustettu raikas jogurttikastike fetajuustolla, lisukkeena molempiin ruokiin
Paahdettua pitaleipää (Veg), saatavilla (G), lisukkeena molempiin ruokiin
Paistettu libanonilainen riisi (Veg, G), sis. manteli
Aromaattisesti maustettua paistettua riisiä, belugalinssejä, paahdettuja manteleita, kauden kasviksia sekä granaattiomenan siemeniä ja tuoreita yrttejä
Fresh food kitchen klo 16-22 keittiö auki klo 21:30 saakka UUSI KEVÄTMENU!
Lauantai
Fresh food kitchen klo 13-22 keittiö auki klo 21:30 saakka UUSI KEVÄTMENU!
Annoksia listalta, maistelumenu, napolilaistyylisiä pizzoja, herkullisia jälkiruokia, viiniä, olutta ja muita virvokkeita.
Lounas 17.10.-22.10.
LIHA 11.3Kroatian kanaa (L, G)
Mureaksi haudutettua broileria, makeaa paprikaa ja sipulia täyteläisessä smetana-tomaattikastikkeessa ja kuutioitua maustekurkkua, nam!
Klassikkosettiä Aidon tyyliin!
Yrttiriisi (Veg, G)
Kuuluu molempiin lisukkeeksi
VEGE 10.90 (Veg, G)
Fetadippi (VL, G) saatavilla (Veg)
Raikas ja täyteläinen jogurttikastike fetajuustolla
BUFFET 12.50
LIHA 11.30
Klassinen chili con carne fresh versiona!
Aidon chili con carnessa on mausteista, makeansuolaista, paistettua naudan jauhelihaa lihakauppiaaltamme sekä paahdettua bataattia ja perunaa, valkosipuliöljyä, tuoreita yrttejä ja punaista chiliä
VEGE 10.90
Marokkolaiset papupihvit & couscous (Veg, G), lisuke saatavilla (G)
Marokkolaisittain aromaattisesti maustettuja paistettuja vegepihvejä kidneypavuista ja mustapavuista
Lisukkeena couscousta ja raikasta limellä maustettua kylmää kermaviilikastiketta.
Couscous (Veg), saatavilla (G)
Lime-kermaviilikastike (L, G), saa (Veg)
Raikas tuoreella limellä maustetta kylmä kastike, kuuluu molempiin ruokiin
SALAATTIBUFFET 9.90 (M, G), sis. kalakastike
Nämä vietnamilaisen katukeittiön klassikkolihapullat tarjoillaan riisinuudelien ja kasvisten kera, raikkaalla ja aromikkaalla vietnamilaisella makumaailmalla ryyditettynä
Valkosipulissa ja chilissä paistettua tofua ja kasviksia aasialaisittain, paahdettuja pähkinöitä (M), sis. päh ja pienen määrän vehnää, saatavilla ilman
Tuoreella inkiväärillä, mintulla ja chilillä maustettua paistettua riisiä, paahdettua puna-ahventa, limeä ja makeanrapsakkaa paahdettua maapähkinä-sipulimurua
Tofua talon tapaan punaisessa curryssa (Veg, G)
Garam masalalla maustettua paistettua tofua ja kauden kasviksia talon red curry kastikkeessa, jossa sitruunaruohoa, kaffirlimeä sekä punaista chiliä, tuoretta korianteria
Pollo Limonello (L), saatavana myös (G)
Italian classic!
Paistettua broileria ja pastaa tuoreella sitruunalla ja yrteillä maustetussa täyteläisessä valkoviinikastikkeessa, rucolaa ja pecorinoa
Kauden kasviksia ja juureksia paistettuina maukkaiksi pihveiksi
* * * * *
13.5€
Lounas buffet
Oletko kokeillut Mimosan Aito:n lounasta? Arvostele Mimosan Aito!
Suosittelisitko lounasta muille?
Kiitos, että autat meitä kehittämään palveluamme.
Viestin lähetys epäonnistui. Yritä myöhemmin uudelleen tai ota yhteyttä sähköpostitse info@lounasmenu.fi
Katso Tietosuojaseloste
Kiitos avustasi! Sinun kokemuksesi voi auttaa muita tekemään parempia valintoja.
Aukioloajat, ruokalistat tai hinnat ovat voineet muuttua. Kysy lisää suoraan ravintolasta.
Keskikatu 7
45100 Kouvola, Finland
200m keskustasta
Palvelu on vain jäsenille. Etkö vielä ole jäsen? Liity nyt!
Kiitos, kuvan lähettäminen onnistui!
Kuvan lähetys epäonnistui. Tarkista tiedot ja yritä uudelleen.
Types: jpg, jpeg, png, heic, heif, wbmp, webp, wmf.
Katso Käyttöehdot
Lounasmenu.fi käyttää evästeitä. Kun vierailet lounasmenu.fi:ssä, evästeitä tallentuu tietokoneellesi. Evästeitä käytetään tarjotaksemme sinulle paremman käyttäjäkokemuksen. Lisätietoja evästeistä.