![Bistro O Mat Kirkkonummi](https://cdn.ecommaker.com/fs/lunch/cmpb/20230527-094505-465504-400.jpg)
Bistro O Mat Kirkkonummi lounas
Bistro O Mat Kirkkonummi
Bistro O Mat Kirkkonummi on keskustassa toimiva ravintola, joka tarjoaa maukasta lounasta osoitteessa: Asemankulma 2, Kirkkonummi.
Bistro O Mat Kirkkonummi on todella suosittu lounaspaikka Kirkkonummella, joka tarjoilee asiakkaille laadukasta lounasruokaa a la carte -annoksia ruokalistalta. Täältä saa myös keittolounasta. Lounasmenu.fi:n kyselyn mukaan 100% suosittelisi Bistro O Mat Kirkkonummi muille.
Etsitkö gluteenitonta ruokaa? Bistro O Mat Kirkkonummi tarjoaa herkullista gluteenitonta vaihtoehtoa lounaaksi.
Katso päivän lounaslista ja tule lounaalle! Tältä sivulta löydät koko viikon ruokalistat ja tarjoukset.
Arvostele Bistro O Mat Kirkkonummi! Kerro muille mitä pidit? Ruoka, ilmapiiri, asiakaspalvelu?
Kerro kokemuksestasi ja lähetä kuvat. Kaikki arvostelut ovat tärkeitä! Jaa kokemuksesi tuhansien käyttäjien kanssa!
Tämä sivu ei ole ravintolan virallinen sivu. Lue lisää.
Aukioloajat, ruokalistat tai hinnat ovat voineet muuttua. Kysy lisää suoraan ravintolasta.
Huom! Lomakauden aikana osa ravintoloista on suljettu tai toimii poikkeavin aukioloajoin.
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Maanantai, 29/07
15.0€
Menu
KESÄMENU
Täydellinen kesäpäivä syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta
Näitä kaikkea tarjolla
Tiistaista lauantaihin klo 12:00 alkaen
Valmiin menukokonaisuuden löydät välilehdeltä "Bistromenu".
HEINÄKUUN, SUOSITUKSET:
SALADE DE GAMBAS,
16.0€,19.0€
Avotulella grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää
Grilled shrimps, goat cheese, lettuce and grilled garlic bread
BOM BURGER
19.0€
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, mature cheddar,
Pikkelöityä punasipulia, rakuuna-sinappimajoneesia, suolakurkkua, tomaattia, jääsalaattia
Open fire grilled steak burger patty, mature cheddar,
Pickled red onion, mustard mayonnaise, pickled cucumber, tomato, iceberg lettuce
TRUITE
29.0€
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, haudutettua pinaattia, uusia perunoita, kevätsipulia ja hernettä, vermutti beurre blanc
Char-grilled trout fillet, braised spinach, season’s potatoes, spring onions and peas, vermouth beurre blanc
ENTRECÔTE
33.0€
Puuhiiligrillattua vasikan entrecôte, varhaiskaalia, broccolinia, chorizoa, choronkastiketta ja shalottisipulikastiketta
Charcoal grilled veal entrecôte, spring cabbage, broccoli, chorizo, choron sauce and shallot sauce
ALKURUOAT, ENTRÉES
BURRATA
16.0€
Burrata juustoa, basilikaöljyä, Svarfvarsin kirsikkatomaatteja
Burrata cheese, basil oil, Svarfvars cherry tomatoes
TARTAR PELLE JANZON,
18.0€,24.0€
Tartarpihvi Pelle Janzonin tapaan, härän pyöröpaistia, punasipulia, kirjolohen mätiä, piparjuurta ja keltuainen
Tartar steak Pelle Janzon style, roast beef, red onion, rainbow trout roe, horseradish and yolk
COREGONE LAVARET
17.0€
Sokerisuolattua siikaa, tilli-kurkkua, jugurttikreemiä, pikkelisinappia, tilliöljyä
Sugar-salted whitefish, dill pickle, yoghurt cream, pickle mustard, dill oil
SOUPE
16.0€
Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa, pikkelöityä hopeasipulia, rapeaa sipulia
Creamy seasonal mushroom soup, pickled silver onion, crispy onion
LISÄKSI, LEGUMES
Kori aamulla juureenleivottua vehnäleipää ja mallasleipää
3.0€
Hlö
Homemade dough bread and malt bread
Yrttisuolalla maustetut maalaisranskanperunat ja aioli
6.0€
Country potatoes with herb salt and aioli
Uudet perunat ja kirnuvoisulaa, kevätsipulia ja herneitä
6.0€
Season’s potatoes with churned butter, spring onions and peas
Vihersalaatti
7.0€
Green Salad
Aioli
2.0€
Aioli Mayo
KLASSIKOT / CLASSIQUES.
SALADE DE GAMBAS,
17.0€,24.0€
Heinäkuu
24.0€
SALADE DE CAESAR,
17.0€,24.0€
Piimämarinoitua broilerin paistileikettä, rapeaa Romaine salaattia ja anjovis-parmesandressing
Sour milk marinated chicken cutlet, crispy Romaine lettuce and anchovy and parmesan dressing
PÄÄRUOAT, PLATS
Heinäkuu
34.0€
ENTRECÔTE
40.0€
BOEUF
42.0€
Puuhiiligrillattu ja pippuroitu häränsisäfileepihvi, Svarfvarsin kirsikkatomaattisalaattia, romescoa, ranskalaisia perunoita ja tummaa kastiketta
Char-grilled and peppered beef tenderloin, Svarfvars cherry tomato salad, romesco, French fries and dark sauce
RISOTTO
24.0€
Hernerisottoa, grillattua zuccinia, ricottaa ja minttua
Pea risotto, grilled zucchini, ricotta and mint
LAPSILLE / POUR.
LES, PETITS
TRUITE
16.0€
Char-grilled trout fillet, braised spinach, new potatoes, spring onions and peas, vermouth beurre blanc
BOM BURGER
13.0€
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, tomaattia
Suolakurkkua, aiolia, mature cheddarjuustoa, jääsalaattia ja maalaisranskalaisia
Beef patty grilled over an open fire with mayo, tomato, pickles, Mature cheddar cheese, lettuce and country fries
DESSERT
4.5€
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice-cream or sorbet of the day
JÄLKIRUOAT / DESSERTS.
FRAISE
14.0€
Marinoituja mansikoita, samppanjamoussea ja valkosuklaata
Marinated strawberries, champagne mousse and white chocolate
CRÈME BRÛLÉE
14.0€
Timjamilla maustettu Crème Brûlée, marinoitua mustikkaa ja sitruuna-mustikkasherbet
Thyme spiced Crème Brûlée, marinated blueberries and lemon-blueberry sherbet
SORBET DU JOUR
8.0€
Bistro O matin päivän sorbet
Bistro O mat’s sorbet of the day
FROMAGE
14.0€
Valikoituja ranskalaisia juustoja, hunajaleipää ja hilloketta
Selected French cheeses, honey bread and compote
Kuohuvat
Anthony Betouzes extra Brut Terre de Grés
Pinot Noir, Chardonnay, Meunier 15.50 / 84.
Soalheiro Espumante Bruto Rosé
Alvarinho, Pinot Noir, Touriga Nacional Portugali 12 / 68.
Mionetto Sparkling 0%, Saksa 7.50 / 45.
Valkoviinit 2021.
Carsin Sauvignon Gris, Bordeaux, Ranska 11 / 62 2023.
Blanc De Carsin, Sauvignon Blanc, Sémillon, Bordeaux, Ranska 10 / 56 2020.
Microcosmico, Bodegas Frontonio, Macabeo, Valdejalón, Espanja 11 / 62 2022.
Weingut Scheuermann, Grauburgunder Trocken, Pfalz, Saksa 10 / 58 2020. J 2, Becker - Landgraft, Riesling, Rheinhessen, Saksa 12 / 72.
Rosé 2022.
Annabel De Château Puybarbe, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot 10 / 56.
Punaviinit 2021.
Clos Alkio, Fam de Vida Garnatxa, Katalonia, Espanja 14 / 74 2021. J 2 Gau-odernheimer, Spätburgunder, Rheinhessen, Saksa 13 / 75 2020.
Quinta de
La Rosa, Douro Tinto, Douro, Portugali 11 / 65 2019.
Rouge de Carsin, Merlot, Bordeaux, Ranska 10 / 56 2022. Le Petit Baron de Montfaucon, Carignan, Grenache, Mourvédre, Syrah 10 / 56.
BISTROMENU
Valitse alkuruoka
SOUPE
TARTAR PELLE JANZON
Valitse pääruoka
TRUITE
ENTRECÔTE
Jälkiruoka
CRÈME BRÛLÉE
Menu
58.0€
Viinipaketti
40.0€
Vicarage Lane X Bistro O mat
Tilaisuus loppunmyyty
Perjantaina 9.8.2024 klo 18:00.
Tutustumme samalla upeisiin Vicarage Lane viineihin ja nautimme Marko Palovaaran suunnitteleman uusiseelantilaisen menun
Osa ruokalajeista valmistetaan terassilla suoraan grillistä vieraille.
Viini-illallisen hinta viineineen
75.0€
Hlö.
Menu
75.0€
Viiniparien kera
Entrée
Kevyesti suolattua taimenta, savustettua perunaa, hapankermaa ja kirjolohenmätiä
Lightly salted trout, smoked potatoes, sour cream and rainbow trout roe
Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc Plat
Tarjoillaan suoraan ulkogrillistä:
Grillattua karitsanniskaa ja BBQ-kastiketta
Jättikatkarapuvartaat ja chimichurrikastiketta
Served straight from the grill:
Grilled lamb shank with BBQ sauce
King prawn skewers and chimichurri sauce
Tarjolla noutopöydässä:
Kesän vihannessalaattia
Paahdettua perunasalaattia
Served at the
Buffet table:
Summer vegetable salad
Roasted potato salad
Vicarage Lane Canterbury Riesling
Vicarage Lane Canterbury Pinot Noir
Dessert
Sabayonilla gratinoitua marjasalaattia ja vaniljajäätelöä
Sabayon gratined berry salad and vanilla ice cream
Vicarage Lane Bubbly Sauvignon Blanc Brut
Vicarage Lane
Uudessa - Seelannissa Vicarage Lane-viinitilaa isännöivät suomalainen Satu Lappalainen ja hänen uusiseelantilainen miehensä John Kennard.
John kilpaili aiemmin Hyundai-tallin tiimissä kartturina Hayden Paddonille ja pariskunta tapasi toisensa MM-ralleissa Jyväskylässä.
Viinitilan tarina alkoi vuonna 2002, jolloin John osti vajaan kahdeksan hehtaarin tilan kuuluisalta Marlborough´n viinialueelta
Seuraavana vuonna Satu ja John suuntasivat Euroopasta pallon toiselle puolelle omalle viinitilalle kesätöihin ja sillä reissulla pariskunta on edelleen.
Satu ja John käyvät usein Suomessa Keiteleen mökillään, ja isännöivät näillä matkoillaan erilaisia tasting-tapahtumia.
Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä viittä eri viiniä, jotka Uuden - Seelannin tyyliin on valmistettu yhdestä lajikkeesta
Aromikas ja rapean hapokas Sauvignon Blanc sekä sen kuohuva "pikkusisko" Bubbly Sauvignon Blanc ovat monelle suomalaiselle tuttuja
Valikoimasta löytyvät myös tyylikkäät Pinot Noir, Pinot Noir Rosé sekä Riesling.
Viinien takaetiketeissä komeilevat Suomen ja Uuden - Seelannin liput ja etikettien maalaukset ovat suomalaisen taiteilijan, Sirpa Alalääkkölän, käsialaa.
Tai
* * * * *
Pääruokaannos alkaen
15.0€
Lounas sisältää alkusalaatin ja talon artesaanileivän
Tiistai, 30/07
15.0€
Menu
KESÄMENU
Täydellinen kesäpäivä syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta
Näitä kaikkea tarjolla
Tiistaista lauantaihin klo 12:00 alkaen
Valmiin menukokonaisuuden löydät välilehdeltä "Bistromenu".
HEINÄKUUN, SUOSITUKSET:
SALADE DE GAMBAS,
16.0€,19.0€
Avotulella grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää
Grilled shrimps, goat cheese, lettuce and grilled garlic bread
BOM BURGER
19.0€
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, mature cheddar,
Pikkelöityä punasipulia, rakuuna-sinappimajoneesia, suolakurkkua, tomaattia, jääsalaattia
Open fire grilled steak burger patty, mature cheddar,
Pickled red onion, mustard mayonnaise, pickled cucumber, tomato, iceberg lettuce
TRUITE
29.0€
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, haudutettua pinaattia, uusia perunoita, kevätsipulia ja hernettä, vermutti beurre blanc
Char-grilled trout fillet, braised spinach, season’s potatoes, spring onions and peas, vermouth beurre blanc
ENTRECÔTE
33.0€
Puuhiiligrillattua vasikan entrecôte, varhaiskaalia, broccolinia, chorizoa, choronkastiketta ja shalottisipulikastiketta
Charcoal grilled veal entrecôte, spring cabbage, broccoli, chorizo, choron sauce and shallot sauce
ALKURUOAT, ENTRÉES
BURRATA
16.0€
Burrata juustoa, basilikaöljyä, Svarfvarsin kirsikkatomaatteja
Burrata cheese, basil oil, Svarfvars cherry tomatoes
TARTAR PELLE JANZON,
18.0€,24.0€
Tartarpihvi Pelle Janzonin tapaan, härän pyöröpaistia, punasipulia, kirjolohen mätiä, piparjuurta ja keltuainen
Tartar steak Pelle Janzon style, roast beef, red onion, rainbow trout roe, horseradish and yolk
COREGONE LAVARET
17.0€
Sokerisuolattua siikaa, tilli-kurkkua, jugurttikreemiä, pikkelisinappia, tilliöljyä
Sugar-salted whitefish, dill pickle, yoghurt cream, pickle mustard, dill oil
SOUPE
16.0€
Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa, pikkelöityä hopeasipulia, rapeaa sipulia
Creamy seasonal mushroom soup, pickled silver onion, crispy onion
LISÄKSI, LEGUMES
Kori aamulla juureenleivottua vehnäleipää ja mallasleipää
3.0€
Hlö
Homemade dough bread and malt bread
Yrttisuolalla maustetut maalaisranskanperunat ja aioli
6.0€
Country potatoes with herb salt and aioli
Uudet perunat ja kirnuvoisulaa, kevätsipulia ja herneitä
6.0€
Season’s potatoes with churned butter, spring onions and peas
Vihersalaatti
7.0€
Green Salad
Aioli
2.0€
Aioli Mayo
KLASSIKOT / CLASSIQUES.
SALADE DE GAMBAS,
17.0€,24.0€
Heinäkuu
24.0€
SALADE DE CAESAR,
17.0€,24.0€
Piimämarinoitua broilerin paistileikettä, rapeaa Romaine salaattia ja anjovis-parmesandressing
Sour milk marinated chicken cutlet, crispy Romaine lettuce and anchovy and parmesan dressing
PÄÄRUOAT, PLATS
Heinäkuu
34.0€
ENTRECÔTE
40.0€
BOEUF
42.0€
Puuhiiligrillattu ja pippuroitu häränsisäfileepihvi, Svarfvarsin kirsikkatomaattisalaattia, romescoa, ranskalaisia perunoita ja tummaa kastiketta
Char-grilled and peppered beef tenderloin, Svarfvars cherry tomato salad, romesco, French fries and dark sauce
RISOTTO
24.0€
Hernerisottoa, grillattua zuccinia, ricottaa ja minttua
Pea risotto, grilled zucchini, ricotta and mint
LAPSILLE / POUR.
LES, PETITS
TRUITE
16.0€
Char-grilled trout fillet, braised spinach, new potatoes, spring onions and peas, vermouth beurre blanc
BOM BURGER
13.0€
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, tomaattia
Suolakurkkua, aiolia, mature cheddarjuustoa, jääsalaattia ja maalaisranskalaisia
Beef patty grilled over an open fire with mayo, tomato, pickles, Mature cheddar cheese, lettuce and country fries
DESSERT
4.5€
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice-cream or sorbet of the day
JÄLKIRUOAT / DESSERTS.
FRAISE
14.0€
Marinoituja mansikoita, samppanjamoussea ja valkosuklaata
Marinated strawberries, champagne mousse and white chocolate
CRÈME BRÛLÉE
14.0€
Timjamilla maustettu Crème Brûlée, marinoitua mustikkaa ja sitruuna-mustikkasherbet
Thyme spiced Crème Brûlée, marinated blueberries and lemon-blueberry sherbet
SORBET DU JOUR
8.0€
Bistro O matin päivän sorbet
Bistro O mat’s sorbet of the day
FROMAGE
14.0€
Valikoituja ranskalaisia juustoja, hunajaleipää ja hilloketta
Selected French cheeses, honey bread and compote
Kuohuvat
Anthony Betouzes extra Brut Terre de Grés
Pinot Noir, Chardonnay, Meunier 15.50 / 84.
Soalheiro Espumante Bruto Rosé
Alvarinho, Pinot Noir, Touriga Nacional Portugali 12 / 68.
Mionetto Sparkling 0%, Saksa 7.50 / 45.
Valkoviinit 2021.
Carsin Sauvignon Gris, Bordeaux, Ranska 11 / 62 2023.
Blanc De Carsin, Sauvignon Blanc, Sémillon, Bordeaux, Ranska 10 / 56 2020.
Microcosmico, Bodegas Frontonio, Macabeo, Valdejalón, Espanja 11 / 62 2022.
Weingut Scheuermann, Grauburgunder Trocken, Pfalz, Saksa 10 / 58 2020. J 2, Becker - Landgraft, Riesling, Rheinhessen, Saksa 12 / 72.
Rosé 2022.
Annabel De Château Puybarbe, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot 10 / 56.
Punaviinit 2021.
Clos Alkio, Fam de Vida Garnatxa, Katalonia, Espanja 14 / 74 2021. J 2 Gau-odernheimer, Spätburgunder, Rheinhessen, Saksa 13 / 75 2020.
Quinta de
La Rosa, Douro Tinto, Douro, Portugali 11 / 65 2019.
Rouge de Carsin, Merlot, Bordeaux, Ranska 10 / 56 2022. Le Petit Baron de Montfaucon, Carignan, Grenache, Mourvédre, Syrah 10 / 56.
BISTROMENU
Valitse alkuruoka
SOUPE
TARTAR PELLE JANZON
Valitse pääruoka
TRUITE
ENTRECÔTE
Jälkiruoka
CRÈME BRÛLÉE
Menu
58.0€
Viinipaketti
40.0€
Vicarage Lane X Bistro O mat
Tilaisuus loppunmyyty
Perjantaina 9.8.2024 klo 18:00.
Tutustumme samalla upeisiin Vicarage Lane viineihin ja nautimme Marko Palovaaran suunnitteleman uusiseelantilaisen menun
Osa ruokalajeista valmistetaan terassilla suoraan grillistä vieraille.
Viini-illallisen hinta viineineen
75.0€
Hlö.
Menu
75.0€
Viiniparien kera
Entrée
Kevyesti suolattua taimenta, savustettua perunaa, hapankermaa ja kirjolohenmätiä
Lightly salted trout, smoked potatoes, sour cream and rainbow trout roe
Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc Plat
Tarjoillaan suoraan ulkogrillistä:
Grillattua karitsanniskaa ja BBQ-kastiketta
Jättikatkarapuvartaat ja chimichurrikastiketta
Served straight from the grill:
Grilled lamb shank with BBQ sauce
King prawn skewers and chimichurri sauce
Tarjolla noutopöydässä:
Kesän vihannessalaattia
Paahdettua perunasalaattia
Served at the
Buffet table:
Summer vegetable salad
Roasted potato salad
Vicarage Lane Canterbury Riesling
Vicarage Lane Canterbury Pinot Noir
Dessert
Sabayonilla gratinoitua marjasalaattia ja vaniljajäätelöä
Sabayon gratined berry salad and vanilla ice cream
Vicarage Lane Bubbly Sauvignon Blanc Brut
Vicarage Lane
Uudessa - Seelannissa Vicarage Lane-viinitilaa isännöivät suomalainen Satu Lappalainen ja hänen uusiseelantilainen miehensä John Kennard.
John kilpaili aiemmin Hyundai-tallin tiimissä kartturina Hayden Paddonille ja pariskunta tapasi toisensa MM-ralleissa Jyväskylässä.
Viinitilan tarina alkoi vuonna 2002, jolloin John osti vajaan kahdeksan hehtaarin tilan kuuluisalta Marlborough´n viinialueelta
Seuraavana vuonna Satu ja John suuntasivat Euroopasta pallon toiselle puolelle omalle viinitilalle kesätöihin ja sillä reissulla pariskunta on edelleen.
Satu ja John käyvät usein Suomessa Keiteleen mökillään, ja isännöivät näillä matkoillaan erilaisia tasting-tapahtumia.
Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä viittä eri viiniä, jotka Uuden - Seelannin tyyliin on valmistettu yhdestä lajikkeesta
Aromikas ja rapean hapokas Sauvignon Blanc sekä sen kuohuva "pikkusisko" Bubbly Sauvignon Blanc ovat monelle suomalaiselle tuttuja
Valikoimasta löytyvät myös tyylikkäät Pinot Noir, Pinot Noir Rosé sekä Riesling.
Viinien takaetiketeissä komeilevat Suomen ja Uuden - Seelannin liput ja etikettien maalaukset ovat suomalaisen taiteilijan, Sirpa Alalääkkölän, käsialaa.
Tai
* * * * *
Pääruokaannos alkaen
15.0€
Lounas sisältää alkusalaatin ja talon artesaanileivän
Keskiviikko, 31/07
15.0€
Menu
KESÄMENU
Täydellinen kesäpäivä syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta
Näitä kaikkea tarjolla
Tiistaista lauantaihin klo 12:00 alkaen
Valmiin menukokonaisuuden löydät välilehdeltä "Bistromenu".
HEINÄKUUN, SUOSITUKSET:
SALADE DE GAMBAS,
16.0€,19.0€
Avotulella grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää
Grilled shrimps, goat cheese, lettuce and grilled garlic bread
BOM BURGER
19.0€
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, mature cheddar,
Pikkelöityä punasipulia, rakuuna-sinappimajoneesia, suolakurkkua, tomaattia, jääsalaattia
Open fire grilled steak burger patty, mature cheddar,
Pickled red onion, mustard mayonnaise, pickled cucumber, tomato, iceberg lettuce
TRUITE
29.0€
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, haudutettua pinaattia, uusia perunoita, kevätsipulia ja hernettä, vermutti beurre blanc
Char-grilled trout fillet, braised spinach, season’s potatoes, spring onions and peas, vermouth beurre blanc
ENTRECÔTE
33.0€
Puuhiiligrillattua vasikan entrecôte, varhaiskaalia, broccolinia, chorizoa, choronkastiketta ja shalottisipulikastiketta
Charcoal grilled veal entrecôte, spring cabbage, broccoli, chorizo, choron sauce and shallot sauce
ALKURUOAT, ENTRÉES
BURRATA
16.0€
Burrata juustoa, basilikaöljyä, Svarfvarsin kirsikkatomaatteja
Burrata cheese, basil oil, Svarfvars cherry tomatoes
TARTAR PELLE JANZON,
18.0€,24.0€
Tartarpihvi Pelle Janzonin tapaan, härän pyöröpaistia, punasipulia, kirjolohen mätiä, piparjuurta ja keltuainen
Tartar steak Pelle Janzon style, roast beef, red onion, rainbow trout roe, horseradish and yolk
COREGONE LAVARET
17.0€
Sokerisuolattua siikaa, tilli-kurkkua, jugurttikreemiä, pikkelisinappia, tilliöljyä
Sugar-salted whitefish, dill pickle, yoghurt cream, pickle mustard, dill oil
SOUPE
16.0€
Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa, pikkelöityä hopeasipulia, rapeaa sipulia
Creamy seasonal mushroom soup, pickled silver onion, crispy onion
LISÄKSI, LEGUMES
Kori aamulla juureenleivottua vehnäleipää ja mallasleipää
3.0€
Hlö
Homemade dough bread and malt bread
Yrttisuolalla maustetut maalaisranskanperunat ja aioli
6.0€
Country potatoes with herb salt and aioli
Uudet perunat ja kirnuvoisulaa, kevätsipulia ja herneitä
6.0€
Season’s potatoes with churned butter, spring onions and peas
Vihersalaatti
7.0€
Green Salad
Aioli
2.0€
Aioli Mayo
KLASSIKOT / CLASSIQUES.
SALADE DE GAMBAS,
17.0€,24.0€
Heinäkuu
24.0€
SALADE DE CAESAR,
17.0€,24.0€
Piimämarinoitua broilerin paistileikettä, rapeaa Romaine salaattia ja anjovis-parmesandressing
Sour milk marinated chicken cutlet, crispy Romaine lettuce and anchovy and parmesan dressing
PÄÄRUOAT, PLATS
Heinäkuu
34.0€
ENTRECÔTE
40.0€
BOEUF
42.0€
Puuhiiligrillattu ja pippuroitu häränsisäfileepihvi, Svarfvarsin kirsikkatomaattisalaattia, romescoa, ranskalaisia perunoita ja tummaa kastiketta
Char-grilled and peppered beef tenderloin, Svarfvars cherry tomato salad, romesco, French fries and dark sauce
RISOTTO
24.0€
Hernerisottoa, grillattua zuccinia, ricottaa ja minttua
Pea risotto, grilled zucchini, ricotta and mint
LAPSILLE / POUR.
LES, PETITS
TRUITE
16.0€
Char-grilled trout fillet, braised spinach, new potatoes, spring onions and peas, vermouth beurre blanc
BOM BURGER
13.0€
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, tomaattia
Suolakurkkua, aiolia, mature cheddarjuustoa, jääsalaattia ja maalaisranskalaisia
Beef patty grilled over an open fire with mayo, tomato, pickles, Mature cheddar cheese, lettuce and country fries
DESSERT
4.5€
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice-cream or sorbet of the day
JÄLKIRUOAT / DESSERTS.
FRAISE
14.0€
Marinoituja mansikoita, samppanjamoussea ja valkosuklaata
Marinated strawberries, champagne mousse and white chocolate
CRÈME BRÛLÉE
14.0€
Timjamilla maustettu Crème Brûlée, marinoitua mustikkaa ja sitruuna-mustikkasherbet
Thyme spiced Crème Brûlée, marinated blueberries and lemon-blueberry sherbet
SORBET DU JOUR
8.0€
Bistro O matin päivän sorbet
Bistro O mat’s sorbet of the day
FROMAGE
14.0€
Valikoituja ranskalaisia juustoja, hunajaleipää ja hilloketta
Selected French cheeses, honey bread and compote
Kuohuvat
Anthony Betouzes extra Brut Terre de Grés
Pinot Noir, Chardonnay, Meunier 15.50 / 84.
Soalheiro Espumante Bruto Rosé
Alvarinho, Pinot Noir, Touriga Nacional Portugali 12 / 68.
Mionetto Sparkling 0%, Saksa 7.50 / 45.
Valkoviinit 2021.
Carsin Sauvignon Gris, Bordeaux, Ranska 11 / 62 2023.
Blanc De Carsin, Sauvignon Blanc, Sémillon, Bordeaux, Ranska 10 / 56 2020.
Microcosmico, Bodegas Frontonio, Macabeo, Valdejalón, Espanja 11 / 62 2022.
Weingut Scheuermann, Grauburgunder Trocken, Pfalz, Saksa 10 / 58 2020. J 2, Becker - Landgraft, Riesling, Rheinhessen, Saksa 12 / 72.
Rosé 2022.
Annabel De Château Puybarbe, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot 10 / 56.
Punaviinit 2021.
Clos Alkio, Fam de Vida Garnatxa, Katalonia, Espanja 14 / 74 2021. J 2 Gau-odernheimer, Spätburgunder, Rheinhessen, Saksa 13 / 75 2020.
Quinta de
La Rosa, Douro Tinto, Douro, Portugali 11 / 65 2019.
Rouge de Carsin, Merlot, Bordeaux, Ranska 10 / 56 2022. Le Petit Baron de Montfaucon, Carignan, Grenache, Mourvédre, Syrah 10 / 56.
BISTROMENU
Valitse alkuruoka
SOUPE
TARTAR PELLE JANZON
Valitse pääruoka
TRUITE
ENTRECÔTE
Jälkiruoka
CRÈME BRÛLÉE
Menu
58.0€
Viinipaketti
40.0€
Vicarage Lane X Bistro O mat
Tilaisuus loppunmyyty
Perjantaina 9.8.2024 klo 18:00.
Tutustumme samalla upeisiin Vicarage Lane viineihin ja nautimme Marko Palovaaran suunnitteleman uusiseelantilaisen menun
Osa ruokalajeista valmistetaan terassilla suoraan grillistä vieraille.
Viini-illallisen hinta viineineen
75.0€
Hlö.
Menu
75.0€
Viiniparien kera
Entrée
Kevyesti suolattua taimenta, savustettua perunaa, hapankermaa ja kirjolohenmätiä
Lightly salted trout, smoked potatoes, sour cream and rainbow trout roe
Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc Plat
Tarjoillaan suoraan ulkogrillistä:
Grillattua karitsanniskaa ja BBQ-kastiketta
Jättikatkarapuvartaat ja chimichurrikastiketta
Served straight from the grill:
Grilled lamb shank with BBQ sauce
King prawn skewers and chimichurri sauce
Tarjolla noutopöydässä:
Kesän vihannessalaattia
Paahdettua perunasalaattia
Served at the
Buffet table:
Summer vegetable salad
Roasted potato salad
Vicarage Lane Canterbury Riesling
Vicarage Lane Canterbury Pinot Noir
Dessert
Sabayonilla gratinoitua marjasalaattia ja vaniljajäätelöä
Sabayon gratined berry salad and vanilla ice cream
Vicarage Lane Bubbly Sauvignon Blanc Brut
Vicarage Lane
Uudessa - Seelannissa Vicarage Lane-viinitilaa isännöivät suomalainen Satu Lappalainen ja hänen uusiseelantilainen miehensä John Kennard.
John kilpaili aiemmin Hyundai-tallin tiimissä kartturina Hayden Paddonille ja pariskunta tapasi toisensa MM-ralleissa Jyväskylässä.
Viinitilan tarina alkoi vuonna 2002, jolloin John osti vajaan kahdeksan hehtaarin tilan kuuluisalta Marlborough´n viinialueelta
Seuraavana vuonna Satu ja John suuntasivat Euroopasta pallon toiselle puolelle omalle viinitilalle kesätöihin ja sillä reissulla pariskunta on edelleen.
Satu ja John käyvät usein Suomessa Keiteleen mökillään, ja isännöivät näillä matkoillaan erilaisia tasting-tapahtumia.
Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä viittä eri viiniä, jotka Uuden - Seelannin tyyliin on valmistettu yhdestä lajikkeesta
Aromikas ja rapean hapokas Sauvignon Blanc sekä sen kuohuva "pikkusisko" Bubbly Sauvignon Blanc ovat monelle suomalaiselle tuttuja
Valikoimasta löytyvät myös tyylikkäät Pinot Noir, Pinot Noir Rosé sekä Riesling.
Viinien takaetiketeissä komeilevat Suomen ja Uuden - Seelannin liput ja etikettien maalaukset ovat suomalaisen taiteilijan, Sirpa Alalääkkölän, käsialaa.
Tai
* * * * *
Pääruokaannos alkaen
15.0€
Lounas sisältää alkusalaatin ja talon artesaanileivän
Torstai, 01/08
15.0€
Menu
KESÄMENU
Täydellinen kesäpäivä syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta
Näitä kaikkea tarjolla
Tiistaista lauantaihin klo 12:00 alkaen
Valmiin menukokonaisuuden löydät välilehdeltä "Bistromenu".
HEINÄKUUN, SUOSITUKSET:
SALADE DE GAMBAS,
16.0€,19.0€
Avotulella grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää
Grilled shrimps, goat cheese, lettuce and grilled garlic bread
BOM BURGER
19.0€
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, mature cheddar,
Pikkelöityä punasipulia, rakuuna-sinappimajoneesia, suolakurkkua, tomaattia, jääsalaattia
Open fire grilled steak burger patty, mature cheddar,
Pickled red onion, mustard mayonnaise, pickled cucumber, tomato, iceberg lettuce
TRUITE
29.0€
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, haudutettua pinaattia, uusia perunoita, kevätsipulia ja hernettä, vermutti beurre blanc
Char-grilled trout fillet, braised spinach, season’s potatoes, spring onions and peas, vermouth beurre blanc
ENTRECÔTE
33.0€
Puuhiiligrillattua vasikan entrecôte, varhaiskaalia, broccolinia, chorizoa, choronkastiketta ja shalottisipulikastiketta
Charcoal grilled veal entrecôte, spring cabbage, broccoli, chorizo, choron sauce and shallot sauce
ALKURUOAT, ENTRÉES
BURRATA
16.0€
Burrata juustoa, basilikaöljyä, Svarfvarsin kirsikkatomaatteja
Burrata cheese, basil oil, Svarfvars cherry tomatoes
TARTAR PELLE JANZON,
18.0€,24.0€
Tartarpihvi Pelle Janzonin tapaan, härän pyöröpaistia, punasipulia, kirjolohen mätiä, piparjuurta ja keltuainen
Tartar steak Pelle Janzon style, roast beef, red onion, rainbow trout roe, horseradish and yolk
COREGONE LAVARET
17.0€
Sokerisuolattua siikaa, tilli-kurkkua, jugurttikreemiä, pikkelisinappia, tilliöljyä
Sugar-salted whitefish, dill pickle, yoghurt cream, pickle mustard, dill oil
SOUPE
16.0€
Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa, pikkelöityä hopeasipulia, rapeaa sipulia
Creamy seasonal mushroom soup, pickled silver onion, crispy onion
LISÄKSI, LEGUMES
Kori aamulla juureenleivottua vehnäleipää ja mallasleipää
3.0€
Hlö
Homemade dough bread and malt bread
Yrttisuolalla maustetut maalaisranskanperunat ja aioli
6.0€
Country potatoes with herb salt and aioli
Uudet perunat ja kirnuvoisulaa, kevätsipulia ja herneitä
6.0€
Season’s potatoes with churned butter, spring onions and peas
Vihersalaatti
7.0€
Green Salad
Aioli
2.0€
Aioli Mayo
KLASSIKOT / CLASSIQUES.
SALADE DE GAMBAS,
17.0€,24.0€
Heinäkuu
24.0€
SALADE DE CAESAR,
17.0€,24.0€
Piimämarinoitua broilerin paistileikettä, rapeaa Romaine salaattia ja anjovis-parmesandressing
Sour milk marinated chicken cutlet, crispy Romaine lettuce and anchovy and parmesan dressing
PÄÄRUOAT, PLATS
Heinäkuu
34.0€
ENTRECÔTE
40.0€
BOEUF
42.0€
Puuhiiligrillattu ja pippuroitu häränsisäfileepihvi, Svarfvarsin kirsikkatomaattisalaattia, romescoa, ranskalaisia perunoita ja tummaa kastiketta
Char-grilled and peppered beef tenderloin, Svarfvars cherry tomato salad, romesco, French fries and dark sauce
RISOTTO
24.0€
Hernerisottoa, grillattua zuccinia, ricottaa ja minttua
Pea risotto, grilled zucchini, ricotta and mint
LAPSILLE / POUR.
LES, PETITS
TRUITE
16.0€
Char-grilled trout fillet, braised spinach, new potatoes, spring onions and peas, vermouth beurre blanc
BOM BURGER
13.0€
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, tomaattia
Suolakurkkua, aiolia, mature cheddarjuustoa, jääsalaattia ja maalaisranskalaisia
Beef patty grilled over an open fire with mayo, tomato, pickles, Mature cheddar cheese, lettuce and country fries
DESSERT
4.5€
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice-cream or sorbet of the day
JÄLKIRUOAT / DESSERTS.
FRAISE
14.0€
Marinoituja mansikoita, samppanjamoussea ja valkosuklaata
Marinated strawberries, champagne mousse and white chocolate
CRÈME BRÛLÉE
14.0€
Timjamilla maustettu Crème Brûlée, marinoitua mustikkaa ja sitruuna-mustikkasherbet
Thyme spiced Crème Brûlée, marinated blueberries and lemon-blueberry sherbet
SORBET DU JOUR
8.0€
Bistro O matin päivän sorbet
Bistro O mat’s sorbet of the day
FROMAGE
14.0€
Valikoituja ranskalaisia juustoja, hunajaleipää ja hilloketta
Selected French cheeses, honey bread and compote
Kuohuvat
Anthony Betouzes extra Brut Terre de Grés
Pinot Noir, Chardonnay, Meunier 15.50 / 84.
Soalheiro Espumante Bruto Rosé
Alvarinho, Pinot Noir, Touriga Nacional Portugali 12 / 68.
Mionetto Sparkling 0%, Saksa 7.50 / 45.
Valkoviinit 2021.
Carsin Sauvignon Gris, Bordeaux, Ranska 11 / 62 2023.
Blanc De Carsin, Sauvignon Blanc, Sémillon, Bordeaux, Ranska 10 / 56 2020.
Microcosmico, Bodegas Frontonio, Macabeo, Valdejalón, Espanja 11 / 62 2022.
Weingut Scheuermann, Grauburgunder Trocken, Pfalz, Saksa 10 / 58 2020. J 2, Becker - Landgraft, Riesling, Rheinhessen, Saksa 12 / 72.
Rosé 2022.
Annabel De Château Puybarbe, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot 10 / 56.
Punaviinit 2021.
Clos Alkio, Fam de Vida Garnatxa, Katalonia, Espanja 14 / 74 2021. J 2 Gau-odernheimer, Spätburgunder, Rheinhessen, Saksa 13 / 75 2020.
Quinta de
La Rosa, Douro Tinto, Douro, Portugali 11 / 65 2019.
Rouge de Carsin, Merlot, Bordeaux, Ranska 10 / 56 2022. Le Petit Baron de Montfaucon, Carignan, Grenache, Mourvédre, Syrah 10 / 56.
BISTROMENU
Valitse alkuruoka
SOUPE
TARTAR PELLE JANZON
Valitse pääruoka
TRUITE
ENTRECÔTE
Jälkiruoka
CRÈME BRÛLÉE
Menu
58.0€
Viinipaketti
40.0€
Vicarage Lane X Bistro O mat
Tilaisuus loppunmyyty
Perjantaina 9.8.2024 klo 18:00.
Tutustumme samalla upeisiin Vicarage Lane viineihin ja nautimme Marko Palovaaran suunnitteleman uusiseelantilaisen menun
Osa ruokalajeista valmistetaan terassilla suoraan grillistä vieraille.
Viini-illallisen hinta viineineen
75.0€
Hlö.
Menu
75.0€
Viiniparien kera
Entrée
Kevyesti suolattua taimenta, savustettua perunaa, hapankermaa ja kirjolohenmätiä
Lightly salted trout, smoked potatoes, sour cream and rainbow trout roe
Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc Plat
Tarjoillaan suoraan ulkogrillistä:
Grillattua karitsanniskaa ja BBQ-kastiketta
Jättikatkarapuvartaat ja chimichurrikastiketta
Served straight from the grill:
Grilled lamb shank with BBQ sauce
King prawn skewers and chimichurri sauce
Tarjolla noutopöydässä:
Kesän vihannessalaattia
Paahdettua perunasalaattia
Served at the
Buffet table:
Summer vegetable salad
Roasted potato salad
Vicarage Lane Canterbury Riesling
Vicarage Lane Canterbury Pinot Noir
Dessert
Sabayonilla gratinoitua marjasalaattia ja vaniljajäätelöä
Sabayon gratined berry salad and vanilla ice cream
Vicarage Lane Bubbly Sauvignon Blanc Brut
Vicarage Lane
Uudessa - Seelannissa Vicarage Lane-viinitilaa isännöivät suomalainen Satu Lappalainen ja hänen uusiseelantilainen miehensä John Kennard.
John kilpaili aiemmin Hyundai-tallin tiimissä kartturina Hayden Paddonille ja pariskunta tapasi toisensa MM-ralleissa Jyväskylässä.
Viinitilan tarina alkoi vuonna 2002, jolloin John osti vajaan kahdeksan hehtaarin tilan kuuluisalta Marlborough´n viinialueelta
Seuraavana vuonna Satu ja John suuntasivat Euroopasta pallon toiselle puolelle omalle viinitilalle kesätöihin ja sillä reissulla pariskunta on edelleen.
Satu ja John käyvät usein Suomessa Keiteleen mökillään, ja isännöivät näillä matkoillaan erilaisia tasting-tapahtumia.
Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä viittä eri viiniä, jotka Uuden - Seelannin tyyliin on valmistettu yhdestä lajikkeesta
Aromikas ja rapean hapokas Sauvignon Blanc sekä sen kuohuva "pikkusisko" Bubbly Sauvignon Blanc ovat monelle suomalaiselle tuttuja
Valikoimasta löytyvät myös tyylikkäät Pinot Noir, Pinot Noir Rosé sekä Riesling.
Viinien takaetiketeissä komeilevat Suomen ja Uuden - Seelannin liput ja etikettien maalaukset ovat suomalaisen taiteilijan, Sirpa Alalääkkölän, käsialaa.
Tai
* * * * *
Pääruokaannos alkaen
15.0€
Lounas sisältää alkusalaatin ja talon artesaanileivän
Perjantai, 02/08
15.0€
Menu
KESÄMENU
Täydellinen kesäpäivä syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta
Näitä kaikkea tarjolla
Tiistaista lauantaihin klo 12:00 alkaen
Valmiin menukokonaisuuden löydät välilehdeltä "Bistromenu".
HEINÄKUUN, SUOSITUKSET:
SALADE DE GAMBAS,
16.0€,19.0€
Avotulella grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää
Grilled shrimps, goat cheese, lettuce and grilled garlic bread
BOM BURGER
19.0€
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, mature cheddar,
Pikkelöityä punasipulia, rakuuna-sinappimajoneesia, suolakurkkua, tomaattia, jääsalaattia
Open fire grilled steak burger patty, mature cheddar,
Pickled red onion, mustard mayonnaise, pickled cucumber, tomato, iceberg lettuce
TRUITE
29.0€
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, haudutettua pinaattia, uusia perunoita, kevätsipulia ja hernettä, vermutti beurre blanc
Char-grilled trout fillet, braised spinach, season’s potatoes, spring onions and peas, vermouth beurre blanc
ENTRECÔTE
33.0€
Puuhiiligrillattua vasikan entrecôte, varhaiskaalia, broccolinia, chorizoa, choronkastiketta ja shalottisipulikastiketta
Charcoal grilled veal entrecôte, spring cabbage, broccoli, chorizo, choron sauce and shallot sauce
ALKURUOAT, ENTRÉES
BURRATA
16.0€
Burrata juustoa, basilikaöljyä, Svarfvarsin kirsikkatomaatteja
Burrata cheese, basil oil, Svarfvars cherry tomatoes
TARTAR PELLE JANZON,
18.0€,24.0€
Tartarpihvi Pelle Janzonin tapaan, härän pyöröpaistia, punasipulia, kirjolohen mätiä, piparjuurta ja keltuainen
Tartar steak Pelle Janzon style, roast beef, red onion, rainbow trout roe, horseradish and yolk
COREGONE LAVARET
17.0€
Sokerisuolattua siikaa, tilli-kurkkua, jugurttikreemiä, pikkelisinappia, tilliöljyä
Sugar-salted whitefish, dill pickle, yoghurt cream, pickle mustard, dill oil
SOUPE
16.0€
Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa, pikkelöityä hopeasipulia, rapeaa sipulia
Creamy seasonal mushroom soup, pickled silver onion, crispy onion
LISÄKSI, LEGUMES
Kori aamulla juureenleivottua vehnäleipää ja mallasleipää
3.0€
Hlö
Homemade dough bread and malt bread
Yrttisuolalla maustetut maalaisranskanperunat ja aioli
6.0€
Country potatoes with herb salt and aioli
Uudet perunat ja kirnuvoisulaa, kevätsipulia ja herneitä
6.0€
Season’s potatoes with churned butter, spring onions and peas
Vihersalaatti
7.0€
Green Salad
Aioli
2.0€
Aioli Mayo
KLASSIKOT / CLASSIQUES.
SALADE DE GAMBAS,
17.0€,24.0€
Heinäkuu
24.0€
SALADE DE CAESAR,
17.0€,24.0€
Piimämarinoitua broilerin paistileikettä, rapeaa Romaine salaattia ja anjovis-parmesandressing
Sour milk marinated chicken cutlet, crispy Romaine lettuce and anchovy and parmesan dressing
PÄÄRUOAT, PLATS
Heinäkuu
34.0€
ENTRECÔTE
40.0€
BOEUF
42.0€
Puuhiiligrillattu ja pippuroitu häränsisäfileepihvi, Svarfvarsin kirsikkatomaattisalaattia, romescoa, ranskalaisia perunoita ja tummaa kastiketta
Char-grilled and peppered beef tenderloin, Svarfvars cherry tomato salad, romesco, French fries and dark sauce
RISOTTO
24.0€
Hernerisottoa, grillattua zuccinia, ricottaa ja minttua
Pea risotto, grilled zucchini, ricotta and mint
LAPSILLE / POUR.
LES, PETITS
TRUITE
16.0€
Char-grilled trout fillet, braised spinach, new potatoes, spring onions and peas, vermouth beurre blanc
BOM BURGER
13.0€
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, tomaattia
Suolakurkkua, aiolia, mature cheddarjuustoa, jääsalaattia ja maalaisranskalaisia
Beef patty grilled over an open fire with mayo, tomato, pickles, Mature cheddar cheese, lettuce and country fries
DESSERT
4.5€
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice-cream or sorbet of the day
JÄLKIRUOAT / DESSERTS.
FRAISE
14.0€
Marinoituja mansikoita, samppanjamoussea ja valkosuklaata
Marinated strawberries, champagne mousse and white chocolate
CRÈME BRÛLÉE
14.0€
Timjamilla maustettu Crème Brûlée, marinoitua mustikkaa ja sitruuna-mustikkasherbet
Thyme spiced Crème Brûlée, marinated blueberries and lemon-blueberry sherbet
SORBET DU JOUR
8.0€
Bistro O matin päivän sorbet
Bistro O mat’s sorbet of the day
FROMAGE
14.0€
Valikoituja ranskalaisia juustoja, hunajaleipää ja hilloketta
Selected French cheeses, honey bread and compote
Kuohuvat
Anthony Betouzes extra Brut Terre de Grés
Pinot Noir, Chardonnay, Meunier 15.50 / 84.
Soalheiro Espumante Bruto Rosé
Alvarinho, Pinot Noir, Touriga Nacional Portugali 12 / 68.
Mionetto Sparkling 0%, Saksa 7.50 / 45.
Valkoviinit 2021.
Carsin Sauvignon Gris, Bordeaux, Ranska 11 / 62 2023.
Blanc De Carsin, Sauvignon Blanc, Sémillon, Bordeaux, Ranska 10 / 56 2020.
Microcosmico, Bodegas Frontonio, Macabeo, Valdejalón, Espanja 11 / 62 2022.
Weingut Scheuermann, Grauburgunder Trocken, Pfalz, Saksa 10 / 58 2020. J 2, Becker - Landgraft, Riesling, Rheinhessen, Saksa 12 / 72.
Rosé 2022.
Annabel De Château Puybarbe, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot 10 / 56.
Punaviinit 2021.
Clos Alkio, Fam de Vida Garnatxa, Katalonia, Espanja 14 / 74 2021. J 2 Gau-odernheimer, Spätburgunder, Rheinhessen, Saksa 13 / 75 2020.
Quinta de
La Rosa, Douro Tinto, Douro, Portugali 11 / 65 2019.
Rouge de Carsin, Merlot, Bordeaux, Ranska 10 / 56 2022. Le Petit Baron de Montfaucon, Carignan, Grenache, Mourvédre, Syrah 10 / 56.
BISTROMENU
Valitse alkuruoka
SOUPE
TARTAR PELLE JANZON
Valitse pääruoka
TRUITE
ENTRECÔTE
Jälkiruoka
CRÈME BRÛLÉE
Menu
58.0€
Viinipaketti
40.0€
Vicarage Lane X Bistro O mat
Tilaisuus loppunmyyty
Perjantaina 9.8.2024 klo 18:00.
Tutustumme samalla upeisiin Vicarage Lane viineihin ja nautimme Marko Palovaaran suunnitteleman uusiseelantilaisen menun
Osa ruokalajeista valmistetaan terassilla suoraan grillistä vieraille.
Viini-illallisen hinta viineineen
75.0€
Hlö.
Menu
75.0€
Viiniparien kera
Entrée
Kevyesti suolattua taimenta, savustettua perunaa, hapankermaa ja kirjolohenmätiä
Lightly salted trout, smoked potatoes, sour cream and rainbow trout roe
Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc Plat
Tarjoillaan suoraan ulkogrillistä:
Grillattua karitsanniskaa ja BBQ-kastiketta
Jättikatkarapuvartaat ja chimichurrikastiketta
Served straight from the grill:
Grilled lamb shank with BBQ sauce
King prawn skewers and chimichurri sauce
Tarjolla noutopöydässä:
Kesän vihannessalaattia
Paahdettua perunasalaattia
Served at the
Buffet table:
Summer vegetable salad
Roasted potato salad
Vicarage Lane Canterbury Riesling
Vicarage Lane Canterbury Pinot Noir
Dessert
Sabayonilla gratinoitua marjasalaattia ja vaniljajäätelöä
Sabayon gratined berry salad and vanilla ice cream
Vicarage Lane Bubbly Sauvignon Blanc Brut
Vicarage Lane
Uudessa - Seelannissa Vicarage Lane-viinitilaa isännöivät suomalainen Satu Lappalainen ja hänen uusiseelantilainen miehensä John Kennard.
John kilpaili aiemmin Hyundai-tallin tiimissä kartturina Hayden Paddonille ja pariskunta tapasi toisensa MM-ralleissa Jyväskylässä.
Viinitilan tarina alkoi vuonna 2002, jolloin John osti vajaan kahdeksan hehtaarin tilan kuuluisalta Marlborough´n viinialueelta
Seuraavana vuonna Satu ja John suuntasivat Euroopasta pallon toiselle puolelle omalle viinitilalle kesätöihin ja sillä reissulla pariskunta on edelleen.
Satu ja John käyvät usein Suomessa Keiteleen mökillään, ja isännöivät näillä matkoillaan erilaisia tasting-tapahtumia.
Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä viittä eri viiniä, jotka Uuden - Seelannin tyyliin on valmistettu yhdestä lajikkeesta
Aromikas ja rapean hapokas Sauvignon Blanc sekä sen kuohuva "pikkusisko" Bubbly Sauvignon Blanc ovat monelle suomalaiselle tuttuja
Valikoimasta löytyvät myös tyylikkäät Pinot Noir, Pinot Noir Rosé sekä Riesling.
Viinien takaetiketeissä komeilevat Suomen ja Uuden - Seelannin liput ja etikettien maalaukset ovat suomalaisen taiteilijan, Sirpa Alalääkkölän, käsialaa.
Tai
* * * * *
Pääruokaannos alkaen
15.0€
Lounas sisältää alkusalaatin ja talon artesaanileivän
Varaa pöytä
Arvostelut
Oletko kokeillut Bistro O Mat Kirkkonummi:n lounasta? Arvostele Bistro O Mat Kirkkonummi!
Suosittelisitko lounasta muille?
Kiitos, että autat meitä kehittämään palveluamme.
Viestin lähetys epäonnistui. Yritä myöhemmin uudelleen tai ota yhteyttä sähköpostitse info@lounasmenu.fi
Katso Tietosuojaseloste
Kiitos avustasi! Sinun kokemuksesi voi auttaa muita tekemään parempia valintoja.
Ravintolan tiedot
Aukioloajat, ruokalistat tai hinnat ovat voineet muuttua. Kysy lisää suoraan ravintolasta.
Lounasajat
- Ma 11:00-14:30
- Ti 11:00-14:30
- Ke 11:00-14:30
- To 11:00-14:30
- Pe 11:00-14:30
Ota yhteyttä
Osoite
Asemankulma 2
02400 Kirkkonummi, Finland
319m keskustasta
Ravintoloitsijalle
Palvelu on vain jäsenille. Etkö vielä ole jäsen? Liity nyt!
100% lounastajista ovat tyytyväisiä
Lounasmenu.fi:n kyselyn mukaan 100% suosittelisi Bistro O Mat Kirkkonummi muille.
![Stats](https://cdn.ecommaker.com/fs/lns/poll_stats.jpg)
Bistro O Mat Kirkkonummi kokemuksia
![Upload image](https://cdn.ecommaker.com/fs/lns/upload-gallery-400.jpg)
Kiitos, kuvan lähettäminen onnistui!
Kuvan lähetys epäonnistui. Tarkista tiedot ja yritä uudelleen.
Types: jpg, jpeg, png, heic, heif, wbmp, webp, wmf.
Katso Käyttöehdot
Kirkkonummen parhaat lounaat
- Listasimme Kirkkonummen parhaat lounaat – pöytiin tarjoiltuna a la carte annokset, perinteiset buffetlounaat noutopöydästä ja kasvisruokapaikat.
- Voit löytää sijaintisi kartalta ja katsoa lounaat läheltäsi.
- Katso mitä tänään lounaaksi, tutustu viikon lounaslistoja ja valita lounaspaikkoja suosikiksi painamalla -painiketta ravintolan nimen vierestä.
![Lounas ruokalista](https://cdn.ecommaker.com/fs/lns/hp2.jpg)
Usein Kysytyt Kysymykset
Mistä löydän Bistro O Mat Kirkkonummi:n lounaslista?
Katso päivän lounaslista meidän sivulta. Jos lounaslistaa ei saatavilla, ota yhteyttä suoraan ravintolaan.
Paljonko Bistro O Mat Kirkkonummi:n lounas maksaa?
Bistro O Mat Kirkkonummi lounas maksaa 15,00€.
Missä Bistro O Mat Kirkkonummi sijaitsee?
Ravintolan osoite: Asemankulma 2, Kirkkonummi.
Bistro O Mat Kirkkonummi lounasajat?
Lounas on tarjolla Ma-Pe 11:00-14:30.
Mikä on Bistro O Mat Kirkkonummi ravintolan virallinen verkkosivusto?
Hae Bistro O Mat Kirkkonummi Googlesta. Tunnetaan myös: Bistro O Mat Kirkkonummi lounas, Bistro O Mat Kirkkonummi Asemankulma, Bistro O Mat Kirkkonummi menu, Bistro O Mat Kirkkonummi ruokalista, Ravintola Bistro O Mat Kirkkonummi, Kauppakeskus Kirsikka Lounas, Kirsikka Lounas, Bistroomat Kirsikka.